профнастил Киев

Новости

Профнастил і металочерепиця - що краще?
Покрівля - це важливий елемент будівель, який відповідає, за великим рахунком, за «здоров'я» всього будинку. У зв'язку з цим, зовсім не дивно, що кожен домовласник дуже ретельно вибирає покрівельний матеріал, який буде захищати його кров від атмосферних чинників. Найчастіше, вибір зводить до двох матеріалів - металочерепиці і профнастилу. Який з матеріалів краще? Давайте розберемося.

Важливо не тільки вибрати правильний покрівельні матеріал, але і якісний монтаж. Адже допущені при монтажі прорахунки можуть послужити тому, що навіть найкращий матеріал на ринку дуже швидко почне протікати. Профнастил в Харкові має масу варіацій, включаючи не менш популярний профлист. З одного боку, всі види можуть здатися ідентичними.

На практиці ж, відрізняється і тип хвиль, і тим-більше товщина емалі. Зустрічається різний профнастил, який відрізняється і експлуатаційними характеристиками, і, природно, ціною. Вибір значний. Його найближчий конкурент - металочерепиця. Привабливий, з естетичної точки зору, матеріал, який своєю фактурою імітує традиційну керамічну черепицю. У зв'язку з цим, матеріали сильно відрізняються за формою, через що можуть варіюватися і методи монтажу. Який же матеріал краще?

За інших рівних, завжди перемагає металочерепиця. Але важливим фактором є ваш бюджет. Адже профнастил, як показує практика, коштує значно дешевше, що і сприяє його стрімкої популяризації на масовому ринку. Але чи можна вважати, що, вибравши профнастил, ви сильно продешевіть? Ні в якому разі, ні. Профнастил товщі металочерепиці. Від цього він не стає краще, адже у останньої захисне покриття наносять в декілька шарів, що забезпечує більш надійний захист даху від атмосферного впливу.

Проте, можна сміливо стверджувати, що термін служби матеріалів буде приблизно рівним. Крім того, профнастил, в силу своєї товщини, буде значно важче металочерепиці (якщо брати якісний покрівельний матеріал). У зв'язку з цим, каркас покрівлі доведеться підсилювати, що призведе до додаткових витрат.

І вже на цьому тлі, покупка металочерепиці не виглядає більш дорогий альтернативою. Ціни, приблизно, зрівняються. Як би там не було, обидва варіанти будуть однаково гарні. Головне - не вибирати свідомо неякісний, дешевий матеріал: що з сімейства профнастилу, що з металочерепиці.

Профнастил под дерево можно купить по доступной цене от производителя + доставка профнастила под дерево в Киев и Киевскую область.

профнатсил киев

водостоки


Профнастил, металлочерепица, кровельные роботы

профнастил Киев

Профнастил

Профнастил цена
Металлочерепица цена
Водосточная система
Утеплитель Юнизол
для профнастила

Все для профнастила

Дешевый профнастил
Саморезы для профнастила
Труба оцинкованная для забора
Комплектующие для окон

Комплектующие для окон

Отливы,козырьки,нащельники
Подоконник ПВХ
Сетка москитная
Офисные дверные ручки
         
оборудование профнастил

Оборудование профнастил

Линия для профнастила
Разматыватель
Приемный стол
Штамп для профнастила
Продольно-поперечная резка
Станок для нарезки металла
Линия для проката отливов
Гильотина
штрипс

Металл рулонный

Штрипс
профнастил для забора

Заборы

Забор из профнастила
Секционный забор из проволоки
Сварной забор
ООО "Айрон-Трейд Бровары"irontrade.com.ua
07400, Украина, Бровары, ул. Воинов-Афганцев, 2
(067)659 48 10
(063)237 07 44
5925544@i.ua
цена от 70грн до 190грн
ООО "Айрон-Трейд Харьков"
Украина, Харьков, ул.Киргизская 19, оф 409
(050) 442-93-73
(097) 462-62-15
(067) 102-50-00
(093) 939-37-73 (Viber)
Профнастил в Харькове
ООО "Айрон-Трейд Киев"
(067)659 48 10
(063)237 07 44
(050)418 32 20
Профнастил в Киеве
Профнастил в Киеве – универсальный материал, который подходит для различного вида строительных работ: монтажных, возведения крыш, заборов и других конструкций любой сложности. Стеновой профнастил широко используется в качестве ограждения различного рода объектов, перегородок, а также построек трехслойных стеновых панелей. Несущий профнастил применяется не только при строительстве новой кровли, но и замене и реконструкции старой, тем самым делая дополнительную защиту и продлевая срок ее службы. Купить профнастил при таких видах работ просто необходимо, ведь недаром профнастил на сегодняшний день пользуется сумасшедшим спросом. Айрон-Трейд 2008-2024 Copyright